Werkwijze


Intakegesprek

Het coachtraject starten we met een intakegesprek. We maken kennis en vertellen elkaar onze verwachtingen van het traject. We brengen jouw persoonlijke vraag in kaart en kijken of mijn werkwijze aansluit bij jouw wensen.

 

Opvolgsessies
Wanneer we besluiten te gaan samenwerken, stippelen we een passend traject uit en volgen de opvolgsessies. We bekijken alle gebieden die jouw leven beïnvloeden zoals sociale, fysieke en psychische invloeden. Ook kijken we naar jouw zingeving; wat vind je leuk, belangrijk en wat is haalbaar?

 

Praktische tools
Spelvormen.jpgIn de vervolgsessies werk ik met diverse methodes en praktische
tools die jou daadwerkelijk verder helpen. Zo ontdekken we wat
de thema’s zijn die momenteel in jouw leven spelen en waar je
aan wilt werken. Ik maak regelmatig gebruik van spelvormen en technieken die op een eenvoudige manier mooie inzichten kunnen opleveren. Een voorbeeld hiervan is een mirror-me sessie waarin we een spiegel gebruiken om de thema's in jouw leven op te helderen.

"Spel is meer dan plezier, het stimuleert je hersenen op een andere manier"

Het uiteindelijke doel dat we nastreven is jou op weg te helpen
in jouw persoonlijk proces. Belangrijk hierin is dat we persoonlijke doelen stellen waar we naartoe werken op een manier die bij je past. Door het aanleren van verschillende technieken komen we samen tot jouw balans.


Evaluatie
Het coachtraject sluiten we af met een evaluatie. Ik hecht veel waarden aan jouw ervaring, feedback en beleving. Ook zal ik teruggeven hoe ik jouw inzet en proces heb ervaren.

 

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op!

De Ontdekkingsplaats © Smyler Web | Inloggen beheerder