Wat vinden zij?


Bianca van Hal

“Zoals een rups zich ontpopt tot een mooie vlinder!”
"Dit zijn de woorden die perfect passen bij de ervaring zoals ik die beleeft heb tijdens mijn coachtraject bij Ires. Elke keer bracht het me zoveel mooie inzichten en een super goed gevoel. Door fijne gesprekken te combineren met oefeningen die heel goed bij me paste. Kwam het inzicht bij mijn gedachten, en tenslotte ook het juiste gevoel. Zo leerde ik mezelf beter kennen, waarderen en respecteren. Ires gaf me het vertrouwen en de kracht om dit te bereiken. Dit alles in een gezellige en vertrouwde omgeving!"

 

Inge van den Broek
Ik heb mijn baan opgezegd om mijn droom te volgen. Ik woon en werk nu in Spanje. Die stap heb ik mede durven zetten door mensen die hun droom volgen, zoals Ires. Een eigen onderneming beginnen is niet niets, maar zij had daar toch maar mooi het lef voor. En doordat ze er helemaal voor gaat wordt het ook een succes. Inspirerend! Hier in Spanje word ik elke morgen wakker met een mailtje van de Ontdekkingsplaats 'om over na te denken'. Het lezen en even laten inwerken ervan hoort inmiddels bij mijn ochtendritueel. Een korte maar vaak pakkende boodschap die me heel even doet stilstaan, me raakt, me inspireert of me soms zelf aanzet tot actie. Dank je wel Ires!


Elfina Keijzers
"Via via kwam ik op de website van de Ontdekkingsplaats terecht en besloot ik een afspraak te maken voor een BABBEL BOOST. Ik hoopte op motivatie, inspiratie, energie en tips om weer vol goede moed aan de slag te gaan en die heb ik ook gekregen. Ik ervaar mijn vraagstuk nu niet meer als een last. Ires weet waar ze het over heeft en ze weet de juiste vragen te stellen die je zowel tijdens het gesprek aan het denken zetten als ook daarna. Je hebt me aan het denken gezet en aan het werk!"Anoniem
"Met kleine stapjes ga ik vooruit en ben steeds positiever naar mezelf gaan kijken. Hiermee bereik ik meer en ga ik nu de volgende stap in mijn leven zetten. Met alle tips en het vertrouwen in mezelf moet dat goed komen. Ik ben erachter dat ik best zeker mag zijn van mezelf en trots kan zijn op alles wat ik nu bereikt heb. Ires heeft mij “wakker geschud” en letterlijk een spiegel voorgehouden. Ook de Mirror me high tea zal ik nooit vergeten. Deze middag was erg leerzaam. Ik sta positiever in het leven en ga dat zo houden. Zo niet dan weet ik de Ontdekkingsplaats te vinden!"

 

 

 

Joan Groenen
"De workshop Mirror-me High Tea vond ik leerzaam en gezellig. Opdrachten doen en samen eten, dat zorgde voor een ongedwongen sfeer. Het heeft me gedwongen om naar mijn keuzes te kijken en weer richting te bepalen. Ik ging met meer energie weer naar huis. Bedankt!" 

 

 

 

 

Liesbeth van Duikeren

 "Na een roerige tijd in mijn leven ontmoette ik Ires tijdens een BABBEL BOOST. Een bijzonder en openhartig gesprek over mijn talenten, ambities en bijhorende twijfels. Het stellen van de juiste vragen en mijn zoektocht naar de bijbehorende antwoorden heeft mij nieuwe energie gegeven. Ires bedankt voor je aandacht en raad"!

 

 
Joey Koele

"Een erg positieve ervaring, die ook nog niet afgelopen is, want ik houd Ires absoluut op de hoogte. Een warme, professionele en tegelijk een mooie zelf reflecterende ervaring. Die ik niet zal vergeten, omdat het helpt bij keuzes voor de rest van mijn leven". 

 

 

 

Julia van Aphen
     

"Het coachtraject was zoals ik me had voorgesteld. Ik vond het goed dat je je verdiepte in mijn verleden. Ik kon goed mijn verhaal kwijt zonder een oordeel te ontvangen. Mijn doelen zijn bereikt en ik kan met het resultaat ook echt iets in de praktijk. Ik ben erg blij dat je me wou helpen. Ik weet nu wat de geschikte richting is voor mij. En je hebt me het gevoel gegeven dat ik niet moet opgeven en dat ik wel degelijk goed ben in wat ik doe!".

 

 

 Katja Verbeek
       

"Ik heb Ires leren kennen als een gedreven, leergierige coach. Het is prettig met haar samen te werken daar ze een pro-actieve houding heeft, zich goed kan inleven in situaties en beschikt over een goed zelfbeeld. Daarnaast is ze een vriendelijke, interessante persoon".

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op!

 


Foto_Bianca_van_Hal_afgeronde_hoeken.jpg

 

Inge_van_den_Broek.png


Wat_vinden_zij_Elfina.png

 

Wat_vinden_zij_Yvette.jpg


Wat_vinden_zij_Joan_Groenen.jpg

 

Liesbeth_3.jpg

 

Joey_Koele.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

katja1.jpg

 

foto_rechts.jpg

De Ontdekkingsplaats © Smyler Web | Inloggen beheerder