Visie

 

Ik geloof in jouw zelfsturend vermogen. Het reflecteren van persoonlijke ontwikkeling en hierop je eigen gedrag aansturen en verbeteren, helpt je keuzes te maken die dicht bij je staan. Geluk en welzijn haal je zo dichtbij. Een juiste balans tussen lichaam en geest zorgt voor voldoende ontspanning en ruimte om te kunnen luisteren naar je gevoel. Want hier ligt de basis van een leven waar je gelukkig van wordt.

Er zijn verschillende factoren die op deze gebieden problemen kunnen veroorzaken, zoals te weinig zelfkennis of invloed van je omgeving. Je omgeving heeft zowel bewust als onbewust invloed op jouw leven. Collega’s, familie, vrienden en partner beïnvloeden de keuzes die je maakt, maar kunnen ook hulpbronnen zijn om je persoonlijke ontwikkeling te begeleiden.

Wanneer je keuzes leert maken die dicht bij jezelf staan, en op een juiste manier gebruik maakt van alle hulpbronnen in je omgeving werk je aan je eigen geluk. De Ontdekkingsplaats helpt jou keuzes te leren maken die dichtbij jezelf staan.

 

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op!

De Ontdekkingsplaats © Smyler Web | Inloggen beheerder