Trainingen

 

Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar het leren in groepen en daarin leren van elkaar, dan is het volgen van een training voor jou een effectieve vorm om jezelf te ontwikkelen. Dit kan met een bestaande groep zoals collega's waar je mee samenwerkt, of in een groep waarin je de deelenmers nog niet kent. Trainingen van de Ontdekkingsplaats staan bekend om de open sfeer en de aangename balans tussen theorie en praktijk. De trainingen zijn intensief en de inhoud is toepasbaar in je dagelijks leven. Zowel werk gerelateerd als op persoonlijk vlak zijn de traiingen van meerwaarde. 

 

 

 

 

Stoelen klein.pngOp maat

Goede communicatie met collega's, klanten of samenwerkingspartners zorgt ervoor dat je je werk goed kan doen en dat je goede resulaten behaald. Dit is dan ook de basis van de training. 

Wil je als team of juist individueel werken aan het verbeteren van communicatie, dan is het mogelijk om een training op maat samen te stellen. Voorbeelden van thema's die we op kunnen nemen in de training: motiveren, feedback, grondhouding, afstemmen etc. 

 

Interesse? Neem contact op. 

   

 

                                                            

CityTrainers_Volwassenen_def.jpgCityTrainer

Het project CityTrainer is een initiatief van de gemeente
's-Hertogenbosch, WHISE en KPC Groep. Doel van het project is om deelnemers te enthousiasmeren om op vrijwillige basis sportactiviteiten te bedenken, te ontwikkelen en uit te voeren. Om zover te komen volgen zij de cursus ‘Ik train mijn stad’. 

Per 1 december 2012 ben ik aangesteld als projectleider volwassenen. Dit houdt in dat ik de trainingen geef voor 21-55 jarige deelnemers en ik leid praktijkbegeleiders op.

 

 Lees meer...

De Ontdekkingsplaats © Smyler Web | Inloggen beheerder