Vergoeding


Je ontvangt een nota per email die je eventueel kunt declareren bij je werkgever of zorgverzekeraar. Er zijn diverse verzekeringsmaatschappijen die onder bepaalde voorwaarden, coaching vergoeden. Informeer ernaar bij je zorgverzekeraar.


In het kader van opleiding of studie kunnen de kosten van sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd, waardoor het ook voor mensen zonder vergoedingsmogelijkheden betaalbaar blijft.

Mensen die in het onderwijs werken, kunnen een beroep doen op het zogenoemde Vervangingsfonds. Dit fonds vergoedt, onder bepaalde voorwaarden, begeleiding van leerkrachten. De onderwijsgevende kan daarbij zelf een zorgverlener uitkiezen.

Als je een persoonsgebonden budget ontvangt of je komt hiervoor in aanmerking, kan coaching als activerende en ondersteunende hulp hieruit gefinancierd worden. Om hiervoor in aanmerking te komen wordt je situatie beoordeeld en geïndiceerd door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) in jouw regio.


Gewichtsconsulent
De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Ook kun je de website van BGN raadplegen voor een overzicht.

 

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op!

De Ontdekkingsplaats © Smyler Web | Inloggen beheerder