INSPIRATIE

Jaarlijks heb ik een thema dat centraal staat in het nieuwe jaar. In 2014 was ‘warmte’ voor mij de leidraad. Alle keuzes die ik maakte, situaties die ik opzocht stonden in het teken van ‘warmte’. Door zo’n thema voor jezelf te bepalen ga je op den duur onbewust keuzes maken die bij het thema passen.


Door het jaar heen zijn er verschillende inspiratiebronnen geweest die mij er toe zetten de juiste keuzes te maken. Een aantal hiervan wil ik met jullie delen. Wellicht inspireert het jullie ook, of zet het je aan het denken wat/wie jou geïnspireerd heeft in het jaar 2014.

       
 

liefdesbang--960x540.jpg

 

                        

metpassie_logo.png

 

Nooit gedacht dat ik zoveel zou leren van een boek over bindingsangst en verlatingsangst. Ik was bevoorrecht ook individuele therapie te mogen ontvangen van de schrijfster Hannah Cuppen. Een echte aanrader voor iedereen die met relaties te maken heeft, voor iedereen dus eigenlijk! ; )

 

Nancy Verstegen is naast een fantastische coach en trainer ook een bijzonder mooi mens. Ze kan niet alleen het beste uit anderen halen maar ook oorstrelend zingen en haar dromen waarmaken.
Daar heb ik heel veel bewondering voor.
Voor mij is Nancy een grote inspiratiebron en lieve vriendin.

   menuMB.gif  

 

 

logo.png 

  Schrijven is voor mij altijd een manier geweest om me te uiten. Toch is iets op een sprekende manier communiceren geen koud kunstje. Toch leerde Monica Boschman mij een aantal leuk kunstjes om schrijven nog leuker te maken en te komen tot mooie en verrassende teksten. De manier waarop en het resultaat heeft mij enorm geïnspireerd.  

 Toen ik de (inmiddels) eigenares van Blij in Balans leerde kennen stond ze aan het begin van haar ontdekkingstocht. Nu heeft ze haar passie laten spreken en heeft ze dit mooie bedrijf. Ondanks vele tegenslagen weet Mieke Sweekhorst er elke keer weer de schouders onder te zetten. Erg inspirerend om dat te zien, het motiveert je ook om door te zetten!

De Ontdekkingsplaats © Rupz | Inloggen beheerder