Coaching

 

Als coach luister, spiegel en analyseer ik. Ik gebruik diverse methodes om tot inzicht te komen. Tijdens het coachtraject ontstaat er ruimte om keuzes te maken voor het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden, die aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften en kwaliteiten. Om de kwaliteit van je leven te kunnen optimaliseren is het zaak om allereerst je zelfkennis te onderzoeken; te weten wat je kunt, wat je wilt en wat je voelt.

 

De hulpvraag
Deze ontstaat wanneer de balans in jouw leven wordt verstoord. Aanhoudende levensvragen, veranderingen of blokkades kunnen je in een negatieve spiraal brengen. Dit belemmert jouw persoonlijk functioneren en je persoonlijke groei en ontwikkeling. Oorzaken kunnen zijn, een gebrek aan zelfvertrouwen, een overdreven streven naar perfectie, eenzaamheid, onverwerkte ervaringen, een conflict, ontevredenheid over je loopbaan, een slechte relatie, stress of een verlies van een geliefde.


Doel
Coaching is een traject waarin we samen werken aan een verbetering van de kwaliteit van jouw leven. Het is een individueel proces waarbij je begeleiding en ondersteuning krijgt bij allerlei soorten levensvragen en bij het stellen van nieuwe levensdoelen.

 

Positieve insteek
Ik laat je zien dat moeilijke perioden positief benaderd kunnen worden. Deze perioden kunnen je persoonlijke ontwikkeling namelijk een boost geven omdat je je voor nieuwe zaken openstelt. Ze geven je de kracht om te veranderen. Om deze verandering door te maken vind ik het belangrijk om jouw complete plaatje in kaart te brengen. Niet alleen de psyche speelt hierin een rol, maar ook je voedings- en beweegpatroon voor een gezonde leefstijl. We kunnen samen op zoek gaan naar de beste manier om beweging in je leven te brengen en naar een passend voedingspatroon. Hierbij houd ik rekening met individuele behoeften, mogelijkheden en sociale omgeving. Ik leer jou te luisteren naar je lichaam en het plezier terug te vinden in het leven.

Jouw complete plaatje zorg voor een omwenteling!  
Als je op zoek bent naar een omwenteling in je leven dan kan ik je, als coach, daarbij helpen.
Zelf heb ik als geen ander ervaren dat welzijn afhangt van zowel fysieke als geestelijke gezondheid. Wanneer je een coachtraject aangaat bij de Ontdekkingsplaats wordt daarom gekeken naar het complete plaatje van jou als persoon.

 

Ik begeleid mensen bij het vinden van een goede balans in geestelijke en fysieke gezondheid. Wanneer je hulp nodig hebt bij het in uitvoering brengen van aanbevolen maatregelen zoals extra beweegmomenten schakel ik andere professionals in zoals een personal trainer of een huisarts. 


Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op!

De Ontdekkingsplaats © Smyler Web | Inloggen beheerder