Co-creatie

 

logo_inspiritulism.jpg

Ik schrijf regelmatig columns voor Inspiritulism, een modern Spiritueel Magazine dat een positieve bijdrage levert aan alledag van de moderne vrouw. Inspiritulism staat voor ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

logo_GezondTotaal.png

 

Maandelijks verschijnt er een artikel van mij op GezondTotaal; het complete platform voor vrouwen met alles over gezondheid. 

 


Connected_Brains_logo.jpg

Connectedbrains is een platform voor opleidingen, trainingen, cursussen en coaches. Op deze website vind je een bundeling van kwalitatief sterk aanbod. Ik ben hier geregistreerd als coach. 

 

logo_274_WaarMakers.png

Nancy Verstegen, eigenaresse van WaarMakers ondersteunt professionele communicatie, ontwikkeling en verandering. We inspireren elkaar bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën. 

 

 

logo_marjolein.jpg

Marjolein van Heeswijk is reportage fotograaf. Als huisfotograaf legt zij alle mooie momenten vast van de Ontdekkingsplaats.

 

 

Insed.gif

 

Angelique van den Donk van Inside Coaching is eigenaresse van een succesvolle coachpraktijk. Wanneer van toepassing werken we samen en verwijzen we door. Dit komt de cliënt ten goede. 

 

 


logo_lieke.jpg

Lieke Dierkes runt haar eigen diëtiste praktijk en zet hierbij net als de Ontdekkingpsplaats de gezondheid van haar cliënten voorop. 
We werken samen en verwijzen cliënten aan elkaar door wanneer we van mening zijn dat dit meerwaarde heeft voor de cliënt.

 

Gcoach.png

De Ontdekkingsplaats heeft zich aangesloten bij Gcoach, een netwerk waar je de juiste Professionals vindt op gebied van communicatie, waaronder ook coaches. Je kunt hier aanbieders vergelijken en degene kiezen die jou het meeste aanspreekt.

 


vrouwpassie.png 

de Ontdekkingsplaats heeft zich aangesloten bij een landelijk netwerk voor vrouwen met passie. Een aantal leuke samenwerkingsverbanden zijn hier uit voortgekomen.

 

logo_msaada.jpg

 

Renza van Oorschot van Msaada runt een succesvolle coachpraktijk. Wanneer van toepassing werken we samen en verwijzen we door. Dit komt de cliënt ten goede.

 

 

logo_nobco.jpg

 

De stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches is de beroepsorganisatie van beroepscoaches en anderen bij wie coaching een belangrijk onderdeel van hun werk is. NOBCO coaches zijn vakspecialisten, hebben zich gecommitteerd aan de NOBCO beroepscode en investeren in de verdere professionalisering van het coachvak.


logo_rupz.jpg

Rupz is de voedingsbodem voor therapeuten. We hebben samen de huisstijl en website van de Ontdekkingsplaats ontwikkeld. 

 

 

logo_basicfit.jpg

Deze sportschool staat achter het werk van de Ontdekkingsplaats en zet haar deuren open voor mijn cliënten. Met name wanneer de cliënt hulp nodig heeft bij een verandering in het beweegpatroon.   

 

De Ontdekkingsplaats © Smyler Web | Inloggen beheerder