Andere locaties

 

Eigen omgeving

Het is mogelijk om een op een andere locatie samen te komen dan de Ontdekkingsplaats.
Je kiest dan zelf een locatie waar jij het prettig vind om af te spreken. 

 

Ik stel hiervoor een aantal randvoorwaarden:
- de ruimte biedt de mogelijkheid onze coachsessie privé te houden;
- we mogen niet onnodig gestoord worden;
- je mag niet te makkelijk worden afgeleid.

 

Huisadres

Je eigen woonomgeving voelt vaak veilig en vertrouwd. Dit kan de kwaliteit van een coachsessie verbeteren maar ook tegen werken. Wanneer je (nog) niet toe bent aan een coachsessie buiten je woonomgeving kan ik je komen bezoeken op je huisadres.

Denk dus goed na of je voor deze optie kiest omdat het ‘handig’ is of omdat je van mening bent dat het jouw coachtraject ten goede komt.


Wandelen

Naast de inspirerende praktijk de Ontdekkingsplaats is er ook de mogelijkheid je tijdens een coachsessie te laten inspireren door de natuur. We gaan dan wandelen in de natuur. Doordat je zelf in beweging bent komen jouw gedachten ook in beweging. Je komt sneller tot nieuwe inzichten en ideeën, en je creëert tijdens het wandelen een helder beeld over jezelf, je levensloop en de voor jou invloedrijke gebeurtenissen die je maken wie je nu bent.


Een speciale wandelsessie is de ‘Levensloop’. Tijdens deze wandeling biedt de natuur elementen die staan voor jouw levensvragen en ervaringen. Je kunt ervoor kiezen deze Ontdekkingstocht te gebruiken voor eenmalig inzicht, maar het kan ook voorgesteld worden tijdens een coachtraject.  
  

Openbare ruimte

Wanneer je behoefte hebt om in een ‘neutrale’ ruimte een coachsessie aan te gaan kan dit ook. Denk aan je werkplek of een horecagelegenheid. Het gaat er vooral om dat je een ruimte kiest waar jij je ontspannen kan voelen en hierbij ook een actieve houding aan kan nemen in het gesprek.

Houd er rekening mee dat deze optie vaak minder mogelijkheden biedt. Tools die ik normaal gesproken gebruik zijn in een openbare ruimte niet altijd in te zetten.

 

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op!

De Ontdekkingsplaats © Smyler Web | Inloggen beheerder